Начало Инструменти

„ИХТЕОС ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД предлага висококачествените инструменти производство на немската компания DRACO. Фирмата е утвърдил се на световно ниво производител на професионални електрически инструменти предназначени за най-различни строителни дейности. Инструменти на немската фирма предлагат комфорт и удобство при работа, здравина, недежност и дълъг живот. Богатата гама продукти включва електрически инструменти като прави ножици за рязане на ламарини с дебелина до 2 мм, скорост до 9м. в минута и възможност за рязане с малък радиус 2-3 см., ножици за рязане на ЛТ ламарина (ниблер), акумулаторни такива, професионални машини за производство на покривни панели (прави и дъговидни) както и инструменти за скопчаването им, настолни гилотини, абкатни и др. покривни аксесоари и инструменти.

 


Malco е водещ световен производител на специализирани инструменти за покриви, сайдинг, улуци, водосточни тръби и т.н. Друга линия на производство са професионалните инструменти за отопление, вентилация и климатична техника. Качеството на продуктите на Malco се гарантира с повече от петдесетгодишният им опит в производството на инструменти.

 

 

Шлицова ножица S1001N-1 - 230V, 300W, дебелина на ламарината до 1.3мм за рязане на профили C, U, и L, скорост на рязане до 9 м./мин.


Шлицова ножица SD7-1 - 230V, 500W, дебелина на ламарината до 2.0мм за рязане на профили C, U, и L, скорост на рязане до 5 м./мин.


Ниблер 1213Z - 230V, 350W, дебелина на ламарината до 1.3мм за рязане на метални керемиди и LT ламарина.


Ниблер 1216KL - Комбиниран с приставка за плитък и дълбок профил 230V, 350W, дебелина на ламарината до 1.3мм за рязане на метални керемиди и LT ламарина.

 

 

Зарязване на висока вълна

Зарязване на ниска вълна


Акумулаторна шлицова ножица AK3013 - 2.0Ah, 24.0Wh, допълнителна батерия 2Ah, бързо зарядно до 15мин 220V, кутия. До 120м. рязане с една батерия, скорост на рязане 3.5м./мин.


Шлицова ножица TYP1 - приставка - За прикрепване към винтоверти и бормашини, дебелина на ламарината до 1.0мм. Проектиран за всички видове машини.

 

 

 

Автоматична машина за скопчаване K9-1-WAD - 220V, автоматична машина за закопчаване на двоен фалц по наклонени и вертикални повърхности. Комплект с ролки за рязане, вариатор за скороста, променливо налягане на фалца. Скорост 5-12м./мин.

 

- Автоматично изключване в края на профила


 

- Променливо налягане на фалца

 

- Контрол на скороста на закопчаване

 


- Етапи на скопчаване на профилитеОгъвачка K8N - За скопчаване на единичен фалц, работна дължина 250мм, тегло 2кг.

 

Единичен фалцОгъвачка K5 - За скопчаване на единичен фалц по арки и сводове, работна дължина 70мм, тегло 1кг.

 

Единичен фалцОгъвачка K7 - За скопчаване на двоен фалц,работна дължина 250мм, тегло 3кг.

 

Двоен фалц

 

 

Кримпер за капачки (SL1).

Кримпер за тръби 5 ножа - крив (C6TW).

Кримпер за тръби 5 ножа - прав (C4TW).

Стоманени ножици за ламарина – прави (М9).

Алуминиеви ножици за ламарина – прави (MC14NTW).

Огъвачка (9A).

Огъвачка (S2, S3, S6).