Начало Фасадни решения

Ламели


Профилирана ламарина


Сандвич панели


Системи от елементи

 


Системи от елементи за външни стени

Предварително изработените системни елементи ускоряващи строителният процес. Неограничените варианти за отвори и разнообразните облицовки позволяват лесно адаптиране към различни видове сгради. Системата може да бъде допълнена със стъклени и алуминиеви структури, както и може да бъде ползвана за подове, междинните плочи и покриви.


Олекотени системи от панели тип сандвич

Елементите тип сандвич панел са олекотени системни елементи с пълнеж от минерална вата, полиуретан или полистирен между два метални листа. Уникалната конструкция захваща плътно елементите и снадките са издръжливи при огъване. Тези системи са с множество предназначения и могат да бъдат ползвани за стени, фасади, разделяне на помещения, междинни стени и тавани.


Облицовъчни касети за стени и покриви

Облицовъчните касети са предназначени за широка гама от външни стенни и покривни приложения. Те се монтират бързо и могат да надвишат девет метра, елиминирайки нуждата от вторичните стоманени конструкции.

Комбинирайки конструктивната цялост и приятния външен вид без видими свръзки, облицовъчните касети могат да бъдат перфорирани за по добро шумопоглъщане. Облицовъчните касети могат да бъдат произведени и от алуминий за ползването им в среда с повишена влажност и/или други агресивни фактори, както и за сгради с повишени хигиенни изисквания.

Облицовъчните касети се предлагат в богата гама от размери - дълбочина, дължина и покрития. Облицовъчните касети са подходящи за ралични видове покривни и облицовъчни стенни решения.

Леките и прецизни касети са лесни и бързи за монтаж и позволяват едновременната инсталация на вътрешни структури и фасади. Още повече че системата служи и за платформа за сигурност при монтажа.